15-asis klubo gimtadienis

Kovo 21d. vakarą paminėjome 15-ąjį Jaunųjų kelininkų klubo „Kelelio“ gimtadienį. Sulaukėme būrio svečių – buvusių narių, įmonių, universiteto atstovų.

Renginys buvo pradėtas kelininkų himnu „Kur tas kelelis“, kuris tapo įžanga į prezidentės pristatytą klubo metinę veiklos ataskaitą. Ją peržiūrėti galite čia.

Šiais metais priimta keletas svarbių sprendimų. Pirmasis – buvo atsisveikinta su tarybos nariu Vitalijumi, o jo vietą užėmė pirmakursis Gustas Mensevičius, kuris jau pasižymėjo puikia atliekamų darbų kokybe, atsakingumu ir entuziazmu. Antrasis – pakeisti klubo nuostatai:

3.6. Klubo narių amžius iki 60 metų.

Keičiama į:

3.6. Klubo narių amžius iki 30 metų.

3.7. Pasiekęs nustatytą amžiaus ribą narys įgauna „Garbės svečio“ statusą, suteikiantį teisę dalyvauti visuotiniuose klubo susirinkimuose.

Naujiesiems klubo nuostatams buvo pritarta, todėl visi nariai, vyresni nei 30 m., įgavo Garbės svečio statusą.

15-tojo gimtadienio proga svečiai buvo dosnūs palinkėjimais ir dovanomis. Sveikinimų ir gerų žodžių negailėjo Donatas Čygas, Aplinkos inžinerijos fakulteto dekanas, VGTU kelių tyrimo instituto direktorius Audrius Vaitkus, VGTU Akadenimės integracijos ir plėtros prorektorius Alfredas Laurinavičius, veternanų klubo „Kelininkas“ prezidento pavaduotojas Vytautas Pranckevičius, buvę „Kelelio“ prezidentai Ignas Vasiliauskas ir Gediminas Gribulis bei pirmosios tarybos narės Korenelija Ratkevičiūtė, Lina Bertulienė, Faustina Tuminienė, Lina Juknevičiūtė – Žilinskienė.

Renginio metu vietoje tradicinio aukciono vykusi JKK „Kelelis“ krautuvėlė siūlė įvairios klubo atributikos, klubo narės Ieva ir Samanta atliko muzikinė pasirodymą, o jaunieji kelininkai, pirmą kartą dalyvavę gimtadienyje, buvo pakrikštyti ir pažadėjo laikytis priesaikos, paversiančios juos „tikraisiais kelininkais“.

Gimtadienis vainikuotas skaniu tortu bei linksmomis dainomis ir šokiais. Jaunieji kelininkai tikisi, kad dalyvavusiems gimtadienis liko įsimintinas ir sugrįš kitais metais!

Renginio akimirkos jau netrukus mūsų facebook puslapyje JKK „Kelelis“.